OM HANDSONTOPS

Hvem er hands-on-tops?

Mit navn er Berit Tops, og jeg er karriererådgiver og certificeret håndanalytiker. Jeg står bag virksomheden handsontops. Derudover arbejder jeg også med #rekruttering og #bevidstpersonligudvikling ud fra min søster-virksomhed ‘ontops Rekruttering & Udvikling‘ med speciale indenfor life science branchen.

 

Jeg brænder for at vi skal trives i livet – og som en naturlig del af det livssyn er, at vi arbejder med det der gør os glade og som vi oftest er bedst til!

Jeg har i årenes løb selv foretaget nogle karriere- og livsvalg for at være tro mod mig selv. Det har krævet mod, sved og tårer, og har bl.a. betydet at jeg hele 3 gange har sagt et velbetalt lederjob op til fordel for en karriere som selvstændig uden fast indtægt.

 

Herunder kan du læse om både business-Berit og om private-Berit, hvis du har lyst.

Flere af mine kunder har også udtalt sig om mig, og det synes jeg absolut du skal læse, før du beslutter dig for et forløb eller konsultation hos mig. 

Jeg tilbyder:

  • hands-on erfaringer, krydret med analyse og visioner. Jeg har, udover et solidt, akademisk og naturvidenskabeligt fundament, praktisk erfaring med de emner og ydelser som jeg tilbyder
  • styr på din professionelle eller personlige udvikling – med udgangspunkt i at beskæftige dig mest muligt, med det der gør dig glad!
  • min personlige rådgivning, 100 % nærvær og konfidentialitet
  • unik adgang til dit livsformål – dine hænder bærer på en særdeles præcis manual til at leve dit livspotentiale (som vil gøre dig glad…) – og den manual kan jeg hjælpe dig med at forstå

Berit om Berit

– det akademiske resumé

Berit Tops karrierecoach

Jeg er oprindelig uddannet farmaceut (1993), og har siddet i forskellige internationale specialist- og lederstillinger i pharma-biotek branchen igennem årene, bl.a. også i Holland hvor jeg har boet og arbejdet i 7 år.

Jeg har været selvstændig siden 2008 og har både små og (helt) store virksomheder, ligesom jeg også rådgiver private.

I de ca. 25 år hvor jeg har været erhvervsaktiv, har jeg altid arbejdet med udvikling. Udvikling af lægemidler, processer og mennesker. Naturligvis også med min egen udvikling. Udover diverse lederuddannelser i mine ansættelser, har jeg løbende efteruddannet mig. Bl.a. har jeg en 1/2 master i Human Resource Development fra DPU (2007), certificering som Business- og Life Coach (2012), grunduddannelsen i Enneagrammet (2014), jeg er certificeret Håndanalytiker fra International Institute of Handanalysis (2018), ligesom jeg også er certificeret i forskellige personlighedstests fra Thomas International

Jeg henviser i øvrigt til min LinkedIn profil, hvor du kan se præcis hvor og hvad jeg har arbejdet med, samt anbefalinger og udtalelser.


– det personlige resumé:

Jeg er den energiske, passionerede og nysgerrige type, som oftest har et godt humør, og bærer rundt på et stort hjerte og en skarp intuition.

Jeg elsker at stille spørgsmål, analysere og at forstå sammenhænge så jeg kan skabe et overblik, og hjælpe andre med at forstå og skabe mening. Det betyder samtidig også, at jeg har let ved at blive rørt. Og min passionerede stil giver mig en høj energi. For høj engang imellem må jeg konstatere.

I mine yngre dage, var jeg som nyuddannet, naturvidenskabelig akademiker især optaget af at finde det endegyldige og perfekte svar som jeg kunne sætte to streger under. Her midtvejs i livet, er jeg mere end nogensinde bevidst om, at langtfra alt har et endegyldigt resultat. Jeg øver mig hver dag i at være open-minded, og acceptere at alt ikke skal forstås, og ej heller skal have ét facit.

Jeg bruger min intuition som min personlige og professionelle vejviser. Naturligvis i kombination med hoved, og hjerte og alt det andet jeg har med i min livsrygsæk. Hvad enten det er fra mit liv som mor, hustru, fra min erfaring i og med erhvervslivet – og især som Berit.

Hos mig får du hands-on erfaringer, krydret med analyse og visioner.

Jeg garanterer dig for, at du er i trygge hænder hos mig.

Jeg vil dig nemlig det bedste. Hvis du vil.

logo handsontops
Mit logo som symboliserer min stræben efter et holistisk menneskesyn, og som jeg arbejder ud fra med den visdom der er i vores:
HOVED – HJERTE – HÅND