VELKOMMEN TIL!

Er du landet det rigtige sted?

 

Du er kommet til det rigtige sted hvis du vil nærmere de valg der giver dig et liv du trives i – hvadenten det handler om karrierevalg eller livsvalg i din professionelle eller personlige udvikling.

Du er også kommet til det rigtige sted, hvis du vil ha’ sparring fra én der faktisk har prøvet det selv. Én der måske nok har læst en masse teoretiske modeller og taget lange akademiske uddannelser, men som arbejder udfra virkeligheden. Som selv har siddet i nogenlunde de situationer som du sidder i nu. Og som du har brug for professionel sparring og rådgivning til.

Og så er du her, fordi du har brug for én der kan tage dig hen til et nyt sted. Derhen hvor du først og fremmest bliver endnu mere bevidst om hvad der skal til for at du trives. I dit liv, i dit arbejde, med dig selv.

Dér hvor du bruger dig selv på, den for dig, allerbedste måde.

 

Jeg tager dig derhen!

 

Jeg hedder Berit Tops, og mig kan du læse mere om her.

Jeg ser dig. Og jeg ser på helheden. For til enhver forside hører en bagside.

Jeg bruger mit nærvær, min intuition og min nysgerrighed – og dine hænder. Sådan kommer vi nemlig hurtigst ind under overfladen.

 

Ring eller skriv når du er klar til at tage afsted