Håndlæsning

Håndlæsning - til gavn for din livskvalitet og din karriere

Håndlæsning bruges i dag til at få større indsigt i sig selv, så man kan give sig selv plads til forøget livskvalitet.

Jeg arbejder professionelt med håndlæsning som en rådgivningsform, der giver dig en kombination af både personlig udvikling og kompetenceudvikling. Særligt i karrieremæssig henseende. Men er du mest interesserede i det private, følelsemæssige og personlige, så vil jeg fokusere på de områder.

En håndlæser hjælper til bedre selvforståelse

En håndlæser kan aflæse din historie gennem dine hænders linjer og aftryk. Men dine aftryk kan også bruges som en guide til at give dig en bedre forståelse af dig selv. Både på et dybere plan og i et fremtidsmæssigt perspektiv.

En håndlæsning vil for eksempel afsløre, om du har behov for at omorganisere i dit privatliv og dit arbejdsliv. Linjerne i dine hænder og fingre vil guide dig i den retning, der matcher din personlighed bedst.

håndlæsning-København-sjælland - professionel håndlæser

Håndlæsning giver et dybdegående indblik i din personlighed

Linjerne i din hånd og dine fingre siger noget helt unikt om dig, og det kommer frem ved en håndlæsning. Ved at analysere både linjer og aftryk i en kombination, får du en dybdegående indsigt i dine styrker og dine svagheder. Samtidig vil en håndlæsning give dig et grundigt indblik i dine egne potentialer. Især når det omhandler karrierevalg og ikke mindst karrieremuligheder.

Håndanalysen er et moderne og kraftfuldt redskab. Den kan hjælpe dig med at få en større bevidsthed om dig selv og en bedre livskvalitet. Analysen kan bruges til at guide dig, hvis du har mistet grebet om livet. Eller hvis du er i tvivl om dine valg i det private eller i relation til din karriere. Men en håndlæsning er lige så effektiv til at komme ind til kernen af dine bekymringer. Det giver dig en chance for at finde ro med en dybere selvindsigt til at forøge din livskvalitet generelt.

Hvad er håndlæsning, og hvad får man ud af det?

I forhold til de resultater jeg normalt fokuserer på at videreformidle, så er disse elementer oftest i spil:

  • En håndlæsning giver dig et indblik i dine styrker og svagheder- både de personlige og de faglige.
  • Du vil finde ud af, hvorfor du reagerer som du gør i relation til andre. (Både i forhold til dit kærlighedsliv og dine generelle livsbeslutninger).
  • Du bliver klog på, hvad du er stærk til nu, og hvad du kan (og måske bør) arbejde med at blive endnu stærkere til i fremtiden.
  • Du får indsigt i, hvad der er dine personlige udfordringer (hvad du har svært ved at tackle). Og dermed en definitiv retningslinje du kan følge for at undgå eller konfrontere det fremadrettet.
  • Håndlæsningen er et middel til at blive mere effektiv og resultatorienteret i din hverdag – ikke mindst i dit job.

Hvordan kan man finde oplysninger om en person i hånden?

Håndlæsning er en reel videnskab. Det kræver både uddannelse og erfaring, før man kan tyde linjerne i en hånd. Som certificeret IIHA håndanalytiker (læs mere om uddannelsen her) og med mange år på bagen, er håndanalyse blevet til min profession. Ikke mindst; min passion.

Helt konkret analyserer jeg din hånds linjer og aftryk (også dine fingeraftryk), der alle er 100% unikke. Du har mindst én hovedlinje i håndfladen, der især handler om dit arbejde. De andre kortere linjer og aftryk, og ikke mindst; størrelsen på dine hænder og fingre, fortæller alle noget om dig som person.

Det er en hjælp til kompetenceudvikling, karrierevalg og til en øget livskvalitet

Er du udbrændt på jobbet? Er du i tvivl om, hvorvidt du har valgt det rigtige job eller taget det rigtige karrierevalg? Er din livskvalitet mangelfuld? Så kan en håndlæsning give dig afklaring.

Er du interesseret i en håndlæsning (håndanalyse)?

Alle de spændende og overraskende ting dine aftryk fortæller om dig, kan du få klarhed over gennem en enkelt konsultation med håndlæsning. Du kan også grave dybere med et personligt udviklingsforløb. Gennem 3 konsultationer går vi i dybden med din personlige udvikling og fokuserer på, at du får en øget livskvalitet.
Her går vi i dybden med:

  • De elementer der udgør dine styrker og svagheder.
  • Hvorfor du reagerer og agerer som du gør i private og arbejdsmæssige situationer.
  • Vi ser på eventuelle blokeringer eller udfordringer, der er tilstede i dit liv.
  • Vi kommer ind på dit arbejdsliv, hvor analysen vil vise, om du er i dit rette element – eller om din livskvalitet vil øges ved et jobskifte.

Berit Tops - Professionel håndlæser og håndanalytiker

Da jeg også er rådgiver i forhold til karrierevalg, kan vi komme meget i dybden med netop dette område. Men vi fokuserer på det, der vigtigst for dig. Ud fra din håndlæsning kan jeg vejlede dig, hvis behovet for et jobskifte er tilstede.

håndlæser København Roskilde Køge Sjælland