Karrierevalg og livsglæde

Er der ikke balance mellem arbejde, personlighed og strukturen i privatlivet, ender det ofte i depression, udbrændthed og ubærlige frustrationer. Dit karrierevalg påvirker dit privatliv – og omvendt.

Hvis du er kørt træt i jobbet, er det måske på tide med et karriereskift. Men inden du tager fat på et jobskifte, skal du føle rigtig godt efter i maven. For det kan også være dit privatliv, der trænger til omstrukturering.

Din personlighed og dine unikke kompetencer er de grundlæggende parametre, du bør fokusere på, hvis du overvejer et karriereskifte.

Her får du rådgivning og hjælp, så du finder frem til kernen i dig selv - både fagligt og personligt. Få øjnene op for dine styrker og svagheder - på alle fronter.

Hvilket job passer til mig?

Det er ikke kun de helt unge, der stiller spørgsmålet ‘hvilket job passer til mig?’ Mange karrieremennesker oplever før eller siden at være kørt træt i jobbet. Man har lyst til at starte fra scratch. Men hvordan skal man komme videre i karrieren – og især spørgsmålene; hvilken jobtype passer til mig og hvordan griber jeg min situation an?

Noget af det vigtigste er, at du finder et job, der passer til din personlighed, og som du brænder for. Den der sagde; ‘hvis du elsker, det du laver, så vil du aldrig arbejde en dag i dit liv’, har ret. Men nu er vi nok ikke så heldige, at vi alle kan finde et job, der opfylder vores ønskejobkriterier fra a til å.

Men hvor skal man så starte? Hvordan skaber man trivsel på arbejdet, og hvad skal man gå efter i et nyt job?

Rådgivning om karrierevalg

Som karriererådgiver tilbyder jeg rådgivning om karrierevalg. Men jeg vil altid fokusere på helheden i dig som person, når jeg giver karriereråd. En kompetenceafklaring er nødvendig, men det er slet ikke nok. Hvis noget ikke fungerer et sted i dit liv, vil det påvirke andre steder. Derfor er det essentielt at se på dig og dit liv som en helhed.

På den måde får du vished og klarhed over, hvad der fungerer – og hvad der ikke gør. Du finder ud af, hvad der kræver handling nu og her, så du kan få ro og balance i dit liv, og ikke mindst; trivsel på arbejdet.

Vælg det rigtige job og skab balance i dit liv

Måske er det ikke nødvendigt at skifte arbejdsgiver - måske er det nok at bede chefen om en anden type stilling i virksomheden. Eller måske bare bede om at få tildelt nogle nye eller anderledes arbejdsopgaver. Men er du kommet dertil, hvor jobbet hænger dig langt ud af halsen, og du ligefrem bliver deprimeret ved tanken om at skulle på arbejde om morgenen, så er det nu, du skal handle.

Uanset om det er det ene eller det andet scenarie, så hjælper jeg dig som karriererådgiver med at finde ind til essensen i dig, så du kommer frem til den rigtige beslutning.

Trivsel på arbejdet hænger sammen med dine livsvalg

Trivsel på arbejdet er stærkt forbundet til dit privatliv og dine livsvalg. Det ene skal passe til det andet, men vigtigst af alt; det hele skal passe til dig.

Jeg sørger for, at du først og fremmest bliver endnu mere bevidst om, hvad der skal til for at DU trives. I dit liv, i dit arbejde, med dig selv og de livs- og karrierevalg der er rigtige for dig.

Træf dit karrierevalg på baggrund af dine unikke kompetencer

Sammen laver vi en kompetenceafklaring, der giver dig svar på det faglige, og så tager vi fat på de personlige elementer, der udgør essensen af dig.

Karrierevalg

 • Ønsker du at få friske øjne og perspektiver på dine styrker og svagheder?
 • Er du åben overfor nye jobmuligheder, men kender ikke retningen?
 • Har du brug for at få fornyet selvtillid, motivation og et (k)ærligt skub bag i?
 • Føler du, at du ikke udnytter dit fulde potentiale?
 • Overvejer du et jobskifte, men mangler du modet?

Livsvalg

 • Bokser du med indre utilfredshed?
 • Har du tilsidesat dig selv og dine behov igennem længere tid, og har du glemt, hvad der egentlig gør dig glad?
 • Er der noget i dig, der kalder på opmærksomhed eller forløsning, men ved du ikke hvordan, du skal få det frem?
 • Har du glemt, hvad du virkelig brænder for?

Hvad får du ud af karriererådgivningen:

Gennem samtaler og eventuelt personlighedstests og en personlig profilanalyse, får du et overblik over:

 • Dine kompetencer - hvad er du god til
 • Dine udfordringer – hvad hindrer dig i at opnå succes – hvad kan du arbejde på at forbedre
 • Dine kriterier for et drømmejob
 • Dine jobmuligheder ud fra dine kriterier og ønsker - og ud fra dine personlige kompetencer
 • Hjælp til jobsøgningsprocessen - strategi, CV- og ansøgningsform og eventuelt coaching

Læs mere om karriereforløb på ONTOPS REKRUTTERING & UDVIKLING

Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak, og få et konkret tilbud på et karriererådgivningsforløb.