SPIL HINANDEN GODE – PAR-ANALYSE

ER DER KRISE I DIT PARFORHOLD?

MIN PARTNER FORSTÅR MIG IKKE!

Jeg kan godt afsløre at der er dage hvor jeg ikke forstår min egen mand (selvom jeg har kendt ham i flere årtier..)… Og jeg ved også at der er dage hvor han SLET IKKE forstår mig!!!

Kender du også det?

Det kan en par-analyse hjælpe jer med! Det har i hvertfald hjulpet på vores forståelse af hinanden.

I behøver ikke være i krise i jeres forhold. Se det som en investering i jer. Det bedste er – som oftest – at ‘vande sin egen græsplæne’ så den holder sig grøn og frisk.

 

Læs hvad Kamille og hendes mand syntes om deres par-analyse:

‘Både min mand og jeg har haft fornøjelsen af, at lægge vores hænder under Berits kompetente blik. Det var utroligt interessant at høre Berits præcise analyse, som var både konkret om “her og nu tilstand” samt en godt råd til, hvad vi kan arbejde på fremover.  Berit er professionel uden at være upersonlig Kan kun anbefales.’ 

Kammille Thysen Nielsen

 

Vi kigger på hver jeres personlige analyse og derigennem åbner op for hver jeres måde at være i livet på med de styrker (og svage sider) som I har.

Det vil være en AHA-oplevelse for jer begge – både på det individuelle plan, men også i jeres fælles forståelse i jeres forhold.  Bliv ikke overrasket hvis din partner genkender noget som du ikke selv er bevidst om.

I går herfra klogere på jer selv, og på hinanden. Ofte er en session nok.

Så gør noget godt for jeres forhold. For din skyld, og for din partners.

 

Kontakt mig for mere info om par-analyser. Priserne finder du i kolonnen til højre.