DIT UNIKKE POTENTIALE

VIL DU VIDE HVAD DIT UNIKKE POTENTIALE ER?

Få lavet en præcis og personlig analyseprofil der gør dig bevidst om dit unikke livsformål. Samtidig får du også en analyse af dine udfordringer og dermed en direkte adgangsbillet til dit livspotentiale og til at leve dit liv der hvor det føles bedst.

Jeg bruger et aftryk af dine hænder til at analysere dit livsformål og gør dig bevidst om det der på nuværende tidspunkt synes at være et udfordrende tema i dit liv.

 

handsontops - fingeraftryk

Den bevidsthed du får om dit livsformål og dit potentiale i en personlig konsultation vil kunne skabe varig forandring for dig. 

 

Måske har du tidligere, i forbindelse med f.eks. jobsamtaler fået forskellige personlighedstest,  – fx MBTI, DISC eller lign., hvor du får en bevidsthed omkring dine stærke – og mindre stærke – sider.

 

Sådan er det til dels også med håndanalysen.

 

Forskellen er ikke desto mindre stor. For hvor en personlighedstest eller typeindikator kræver at du typisk at du svarer på et antal spørgsmål om hvordan du er, eller reagerer i forskellige situationer (som typisk baserer sig på det du tænker om dig selv, og også det som historier og andre har fortalt dig om dig igennem årene), så svarer dine hænder jo ikke med lyd eller tekst.

Håndanalysen går endnu dybere. En fingeraftryks – og håndanalyse er måske nærmere en ‘levende MBTI test’.

 

Er det mystisk?

Nej. Overhovedet ikke. Håndanalyse er en videnskab, og derfor er det en livslang læring at analysere hænder.

Håndanalysen som jeg udfører den er baseret på et analytisk system grundlagt og udviklet af Richard Unger, stifteren af International Institute of Hand Analysis (IIHA) i USA. IIHA er derfor det stiftende institut af moderne håndanalyse, og er grundlagt i 1960’erne. På verdensplan er der kun ganske få der er IIHA certificerede håndanalytikere (Founding Institute certification). I Danmark er der i skrivende stund (2019) f.eks. kun seks, herunder jegselv. For at blive certificeret som professionel IIHA håndanalytiker skal man gennemgå en teoretisk og praktisk uddannelse over flere år som udføres og superviseres af IIHA master teachers Endeligt afsluttes med både en skriftlig og mundtlig eksamen.

 

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i hvad du får ud af en håndanalyse og hvordan du bruge håndanalysen så kontakt mig HER. 

Jeg kan iøvrigt anbefale dig at læse denne artikel om håndanalyse fra FORBES Magazine.

 

KLIK og se hvordan du tager dine finger- og håndaftryk her