BETWEEN JOBS – FORLØB FOR LEDIGE AKADEMIKERE

Leder du efter dit næste job?

SIDDER DU LIGE MIDT I MELLEM DE GODE STILLINGER?

Du er ufrivillig arbejdsledig. Du går til samtaler på Jobcentret. Og i din a-kasse. Tjekker Jobnet og er tilmeldt alle de rigtige jobsites….

Du har ellers en videregående uddannelse. Og kan kalde dig akademiker. Og der er da efterspørgsel på dygtige videnmedarbejdere siger alle analyser…?

Alligevel er du endnu ikke i job. Og du er virkelig træt af situationen.

Det er jo ikke fordi du ikke gider, vel? Og det er heller ikke fordi du ikke kan få dagene til at gå? For det tager tid at fylde formularer ud i diversedatabaser, rekrutteringsfirmaer, linke op med mennesker på LinkedIn, opdatere CV, skrive 3 motiverede ansøgninger om ugen som a-kassen kræver, og gå til netværksmøder, kaffemøder, kurser og samtaler.

Det er ikke sjovt.

Det er hårdt arbejde at bevare motivation, selvtillid og selvværd efter endnu et afslag.

Og drømmen om dit næste job synes længere og længere væk.

Jeg kan ikke hjælpe dig med et nyt job. Det skal du selv finde.

Men jeg kan hjælpe dig med at finde dit selvværd, selvtillid og motivationen tilbage, så dit næste job er det du brænder for.

I vores samarbejde er min opgave at hjælpe dig med at identificere dine naturlige talenter og styrker. Og med at gøre dem synlige overfor din næste arbejdsgiver. Din opgave er at eksekvere på dem. Og holde dig fast og fortsat motiveret.