HÅNDANALYSE

En håndanalyse – eller en håndlæsning som nogle også kalder det – er bogstaveligt talt som at læse din personlige vejledning. Hvilke ‘knapper’ skal du – og dine omgivelser – trykke på for, at du fungerer optimalt. Nærmest som et blueprint der beskriver hvordan du er indrettet og ‘fungerer’ : Hvordan dit liv skal leves for at du trives allerbedst.

SE HVORDAN DU TAGER DINE FINGER – OG HÅNDAFTRYK HER

Dine unikke fingeraftryk

… afslører hvad dine helt særlige styrker er. Og de afslører også dine svagheder. Fingeraftrykkene er som et sæt hemmelige koder der gemmer på vigtige informationer om dig. Og dine hænder er fyldt med værdifulde informationer om dig.

Du har sikkert indtil nu brugt metoden ‘learning by doing’?

Den er også god, og jeg bruger den bestemt også selv i mit liv. Nogle gange har jeg været grelt på afveje ved at afprøve mig selv i forskellige situationer. Og andre gange har jeg følt mig præcist på rette sted.  

Med bevidstheden om mit livsformål og deraf også mit potentiale, kan jeg meget lettere styre udenom det jeg ikke trives i eller med.

Det kan du også få mulighed for.

Læs om dine muligheder for at opdage og udforske dit unikke potentiale under fanerne:

DIT UNIKKE POTENTIALE

SPIL HINANDEN GODE – PARANALYSE

FOREDRAG & WORKSHOPS

Jo bedre du kender dig selv

… jo lettere vil du have ved at navigere i dit liv. Og møde og forstå mennesker du omgås med. Din partner, dine børn, familie, kolleger, venner osv.

Få vished om hvad lige netop DIT livsformål er

…og hvor dine personlige faldgruber er. Så du hurtigt kan rejse dig og bevæge dig derhen hvor dit liv føles bedst.


handsontops referencer

Se her hvad andre siger