1 : 1 KARRIEREFORLØB

Hvert menneske er unikt, så hvorfor skulle dit forløb ikke også være det?

PERSONLIGE UDVIKLINGSFORLØB

Alle 1 : 1 forløb er personlige og skræddersyede til lige netop dit behov, hvadenten du er (ejer)leder, specialist eller på anden vis har brug for et (k)ærligt skub i den rigtige retning. Jeg tager udgangspunkt i min egen hands-on erfaring som både selvstændig, leder og specialist, og bruger intuition, nærvær og nysgerrighed til at hjælpe dig med din udvikling.
 
Hvert forløb består som minimum af 3 sessioner og er inkl. en unik profilanalyse der har fokus på dine styrker og dit udviklingspotentiale.
 
Du kan vælge mellem forskellige forløb, læs mere herunder.

 

Er du ledig? Så klik her for at læse om ‘In between’ forløbene.

 

(EJER)LEDERFORLØB

Findes den fødte leder? Ja. Og Nej. Nogle mennesker har lettere ved at lede, gå forrest og være visionære end andre. Det ligger naturligt til dem. Dvs. deres potentiale for at blive leder af noget eller for nogen er tilstede uden at det er noget de tænker over. Helt automatisk vil de tage teten i forskellige sammenhænge der interesserer dem.

Men en ting er at være den fødte leder. Noget andet er om du er en god leder. For som der ligger i ordet potentiale, så skal det udløses for at få gavn af det og benytte sig af den kompetence. Det kræver træning og selvindsigt. I hvert fald hvis du vil være god til ledelse.

Måske handler din selvindsigt og træning heraf, om hvordan du kommunikerer, eller hvordan du tackler bestemte medarbejdere. Måske handler det om hvordan du sørger for at passe på dig selv, hvad angår det konstante arbejdspres, eller ensomheden i lederrollen.  

 

SPECIALISTFORLØB

Specialister er guld værd for enhver virksomhed. Interessen for at fordybe sig, og forstå processer, detaljer eller viden omkring et særligt emne er en kæmpe ressource for kollegaer såvel som ledelsen i funktionen. Især hvis de er gode til at dele denne specialviden. Specialister har derfor også indirekte indflydelse og magt. Men fordi specialister ikke nødvendigvis motiveres af hverken indflydelse eller magt, men derimod af at kunne få andre til at se det samme som de, kan der (indimellem) opstå frustrationer der handler om mis-kommunikation, formidlingsevne, passende håndtering af den indirekte indflydelse, intern politik, eller måske noget helt andet?

Det er dig der ved det, og dig der skal gøre det. Men jeg hjælper dig på vej.  

 

POTENTIALEFORLØB

Et potentialeforløb er til dig der er i tvivl om hvad du nu skal. Du har i noget tid mærket at der er mere i dig, noget som du ikke får forløst i din nuværende situation, hvad enten det er på dit job eller i dit privatliv. Og det er frustrerende at mærke, og går ud over dit ’velvære’, din motivation og engagement på jobbet eller derhjemme, og derfor går det også ud over dine omgivelser.

Du er nødt til at gøre noget ved det, for ellers visner du indefra. Og hvem gider at omgås indtørret og indestængt energi?  

 

Klik her hvis du vil læse mere om den unikke profilanalyse